KotiOmin käsinÄlä heitä tyhjiä muovipulloja roskiin - tulet ymmälle, miksi ne pitää pilkkoa

Älä heitä tyhjiä muovipulloja roskiin – tulet ymmälle, miksi ne pitää pilkkoa

Tyhjiä pulloja pidetään perinteisesti roskana.On kuitenkin ymmärrettävä, että niistä voi olla erittäin paljon hyötyä jokapäiväisessä elämässä.Erityisesti, jos niistä valmistetaan joitakin laitteita.Kotiäideille kerrottiin, miten tyhjistä muovipulloista voi tehdä täysimittaisen luudan.

Ota ensin yksi pullo ja leikkaa paperiveitsellä sen alaosa irti.Ota sen jälkeen sakset.Leikkaa niillä koko pullo pystysuoriksi suikaleiksi.On tärkeää, että leikkaus ei ulotu säiliön yläosaan asti – kannesta on asetettava muutama sentti taaksepäin.

Ota tämän jälkeen toinen pullo, joka on samanlainen kuin ensimmäinen.Tee sille sama, mutta leikkaa myös yläosa pois.Reiän koon tulisi olla hieman suurempi kuin korkin.Tämän jälkeen aseta toinen pullo ensimmäisen pullon päälle.

Toimenpide on toistettava useita kertoja.Lopulta sinun tarvitsee vain erottaa pullon suikaleet suunnilleen keskeltä.Tämä voidaan tehdä kuminauhalla, kertoo YouTube-kanava 5-MINUTE REPAIR.

Aiemmin emännille kerrottiin, miksi ripustaa munapatruunat suoraan oveen.

Älä uskalla heittää tyhjiä muovipulloja pois – sinua hämmentää, miksi ne pitää pilkkoa.

Kuva: YouTube-kanava 5-MINUTE REPAIR.

Sähköautoileva motoristi
Sähköautoileva motoristi
Kirjoittelen tähän ihan tavallisen sähköautoilijan kokemuksia, uusien sähköautojen koeajoja sekä muuta yleistä sähköisestä liikenteestä.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten