KotiMielenkiintoinenEmaloitu pannu kiiltää taas: muista yksinkertainen ratkaisu noen puhdistamiseen

Emaloitu pannu kiiltää taas: muista yksinkertainen ratkaisu noen puhdistamiseen

Puhdas ja kiiltävä kattila on jokaisen kotiäidin unelma.Kattilan pohjalle ja seinämiin muodostuu kuitenkin usein nokea, josta voi olla vaikea päästä eroon.

On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa puhdistaa emaloidut keittoastiat tavallisella suolalla.Noudata näitä vaiheittaisia ohjeita, niin kattilasi kiiltävät kuin uudet.Aloitetaan pääsäännöistä.

Ensinnäkin siivousta ei pidä lykätä liian kauan.Mitä nopeammin aloitat noen poistamisen, sitä parempi tulos on.Ajan mittaan palaneiden ruokajäämien puhdistaminen vain vaikeutuu.

Toiseksi anna emaloitujen keittoastioiden jäähtyä kokonaan ennen puhdistamista.Äkillinen lämpötilan muutos voi aiheuttaa emalin halkeilua.Täytä jäähtynyt pannu huoneenlämpöisellä vedellä.

Kolmanneksi valmistetaan suolaliuos.Tätä varten tarvitset 5 ruokalusikallista suolaa litraa vettä kohti.Kaada liuos astiaan, jossa on nokea.

Neljäs , aseta astia liedelle ja keitä sisältöä noin 30 minuuttia.Suola reagoi palaneiden jäämien kanssa pehmentäen ja liuottaen ne.

Kun nämä yksinkertaiset vaiheet on suoritettu, noki poistuu kokonaan keittoastian seinämistä ja pohjasta.Jäljelle jää vain pesu lämpimällä vedellä ja pesuaineella.Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä, ja kiiltävät emaloidut keittoastiat ovat keittiösi ylpeys pitkään!

Sähköautoileva motoristi
Sähköautoileva motoristi
Kirjoittelen tähän ihan tavallisen sähköautoilijan kokemuksia, uusien sähköautojen koeajoja sekä muuta yleistä sähköisestä liikenteestä.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten