AD-Erämaksu

AD Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja maksutapavalinnan allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 30 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä (Voimassa kuluttaja-asiakkaille).

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa ostoksesi annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja erämaksun luottokorko 22 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 33,55 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1149,74 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Ostokseen lisätään 5 € maksutapalisää.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 20 – 3000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luotonmyöntäjänä Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja bill.lindorff.fi

Tutustu yleisiin luottoehtoihin osoitteessa https://webinvoice.lindorff.com/Docs/GeneralCreditConditions?language=fi

Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Ennakkoluottokysely

AD-Erämaksulle on mahdollista tehdä myös ennakkoluottokysely:

Lähetä tekstiviesti: HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS (esim. 123456-789X 00100 AD) numeroon 0404 800 900, ja saat päätöksen paluuviestinä.
Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottopäätös ei sido sinua vielä tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi
Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi AD Erämaksun, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.
Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.