KotiOmin käsinVanhassa raudassa ei ole jälkeäkään noesta: uskomaton keino, joka on jokaisessa kodissa

Vanhassa raudassa ei ole jälkeäkään noesta: uskomaton keino, joka on jokaisessa kodissa

Vanhan silitysraudan metallipohjan noesta ja muusta pinttyneestä liasta eroon pääseminen on vaikeaa.Samalla on aina olemassa vaara, että lämmityselementin pinta vahingoittuu, jos käytät voimakkaita kodinhoitotuotteita tai kovia harjoja.Siksi on parempi turvautua raudan hoidossa kansanmenetelmiin.

Niinpä tavallinen hammastahna selviytyy tehtävästä täydellisesti.Kuten ’Omin käsin’ -lehden toimitus neuvoo, aluksi kannattaa käsitellä pinta kuivalla harjalla ja raaputtaa pois ylin nokikerros.Sitten on kytkettävä silitysrauta päälle, annettava sen lämmetä ja levitettävä hammastahnaa metallipohjalevyn ongelmakohtiin, minkä jälkeen se puhdistetaan.

Heti sen jälkeen voit irrottaa silitysraudan pistorasiasta ja antaa sen jäähtyä.Sitten sinun tarvitsee vain pyyhkiä pinta kostealla liinalla tai sienellä.

Eräs toinen kansanhoito voi kuitenkin saada vanhan silitysraudan pohjalevyn kiiltämään.Sitä löytyy mistä tahansa lääkekaapista.

Sähköautoileva motoristi
Sähköautoileva motoristi
Kirjoittelen tähän ihan tavallisen sähköautoilijan kokemuksia, uusien sähköautojen koeajoja sekä muuta yleistä sähköisestä liikenteestä.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten