Gastroenterologi Tatjana Terekhova pyysi venäläisiä olemaan heittämättä pois ruokia, jotka jäävät uudenvuoden ja joulun juhlimisen jälkeen.Hän on varma, että niiden tähteistä voi valmistaa herkullisia ruokia.
Lääkäri huomauttaa, että salaatit, joita ei ole kastikkeilla käsitelty, voidaan säilyttää jääkaapissa ja kuluttaa turvallisesti juhlapyhien jälkeen.
Mutta hedelmäleikkeiden kanssa kannattaa olla varovainen.Ne pilaantuvat nopeasti, joten niistä on parempi tehdä piirakkatäytettä tai vitamiinikompottia.
Jäljelle jääneistä lihapaloista, kuten keitetystä kielestä tai kaulalihasta, voi tehdä maukasta ja terveellistä keittoa, kertoo asiantuntija ’Gazeta.Ru’.
Aiemmin lääkäri nimesi hedelmät ja vihannekset, jotka tulisi aina syödä kuorineen.